Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fenerbahçe'ye yazık oldu

Kim ne derse desin Marsilya çok iyi bir takım. Fenerbahçe pekala maçı kazanabilirdi ama gelen maç son 10 dakikada gitti; üstelik 94. dakikada. Oysa ki maç 2-0'dı. Bienvenu golü yapsa Fenerbahçe tarih yazardı. Aslında genel olarak oyun kontrolü maç boyu Marsilya'daydı. Pozisyon da buldular ama Fenerbahçe çıktı çıktı vurdu ve 2-0 öne geçti. Özellikle ilk golde Caner çok zor pozisyonda olmasına rağmen iyi vurdu ve Mandanda gibi kariyeri oldukça başarılı bir kalecinin bacak arasından gol geldi.
Fenerbahçe rakip hücumlarda Marsilya'nın pas yapmasına izin vermesine rağmen kompakt bir takım görüntüsü sergiledi. İyi kapandılar, iyi mücadele ettiler. Ama dedik ya Fenerbahçe'nin Avrupa'nın çok iyi bir takımını yenmesine dakikalar kalmıştı ki art arda iki defans hatası beraberliği getirdi.

Bebek gibi yönetti!
İlkinde o ana kadar çok iyi oynayan Yobo, Bekir ve önlerindeki Meireles'in ortaklaşa hatasından Valbuena 5 kişiyi geçip golü yaptı. Böyle maçlarda 2-1 hem sayısal hem de psikolojik olarak çok sıkıntılı bir skordur. Son 20 dakika kabus gibi geçti. Marsilya sağdan soldan gelmeye başladı. 90. dakikada gol kadar önemli bir pozisyonu kaçırdılar. Özellikle ikinci devre Volkan müthiş bir performans ortaya koydu. Ama o son saniyeler yok mu o son saniyeler... Bir korner ve gelen Marsilya golü. Bir çuval incirin içine berbat eden o 94. dakika golü. Marsilya gibi takıma karşı stratejik olarak çok iyi oynayacaksınız, yakaladığınız neredeyse tüm pozisyonları gole çevireceksiniz. Kaleci Volkan da mükemmel oynayacak ama maçı kazanamayacaksınız. Acı ve üzücü olan bu. Ama Fenerbahçe asla üzülmesin, 3 puan harika olurdu ama bir puan da kötü değil. Daha çok var.
Manchester'daki Alman hakemin skandalından sonra dün geceki İvan Bebek'in yönetimi gerçekten bebek gibiydi. Günahsız, objektif ve tertemiz. Birkaç yıl sonra bu hakemin Avrupa'nın en iyilerinden biri olacağı apaçık ortada.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA