Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

İnşallah haftaya böyle vurmaz!

Wesley Sneijder inşallah Hollanda forması altında bize karşı haftaya Konya'da böyle vurmaz topa.

Büyük kulüpler ayağa kalmasını bilirler. İki maçta bir puan alan Galatasaray, dün akşam Torku Konyaspor maçına final gözüyle baktı.
Maçı aslında ilk 30 dakikada bitirebilirlerdi ancak sonra müthiş bir frikik golüyle 1-1'e yakalandılar. Ancak maça olmazsa olmaz gözüyle bakmış sarı-kırmızılı futbolcular. Chedjou sakatlandı, hazır olmayan Semih sahaya sürüldü. Isınmadan girdi Semih, bir de şans golü attı.
İkinci yarıda Carole atıldı. Bundan sonra Melo stopere kaydı, Hakan Balta sol beke geçti. Maçın tamamında Sabri'nin hücumlara çıkması, Hakan Balta'nın ve Sneijder'in müthiş performansı vardı. Çok arzuluydu ve ağırlığını koydu maça.
Bakın Sneijder çok önemli bir oyuncu. İnşallah Hollanda formasıyla haftaya bize karşı Konya'da böyle vurmaz topa. Sabri'yi de özellikle beğendim, golde şahane top kesti, çok etkili oynadı. Geçen hafta da etkiliydi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da futbolun doğrularını yaptı. Öncelikle Telles'i oynatmayarak doğru bir hamle yaptı. Geçen hafta çok kötüydü.
Carole sarı kartında şanssız bir an yaşadı. Ayağına basmak istemedi ama kontrolsüz girdi ve ikinci sarı kartı gördü. Ayrıca Hamza hoca öndeki oyuncuları özgür oynattı. Burak, Umut, Podolski hangisi santrfor oynadı dersen bir şey diyemezsin.
Sürekli değişerek mücadele ettiler.
Carole kırmızı kart gördükten sonra 10 kişi oynadılar.
11'e 10 oynamak kolay değildir.
Sivas'taki Galatasaray ile alakası yoktu dün akşamki takımın. Hem oyuncuların bireysel performansları hem de oyun disiplinleri hak ettikleri bir galibiyeti getirdi Galatasaray'a. Bu takım dün galibiyet için her şeyi yaptı.
Felipe Melo henüz hazır değil. Geçen haftaya göre biraz üstüne koymuş. Ama tam performansına hala yaklaşamamış.
Melo ve Hakan Balta bu takımın iki önemli oyuncusu. 2-3 mevkide oynayabiliyorlar. Böyle oyuncular her takım için kritik öneme sahiptir. Konyaspor için de ayrı bir parantez açmam gerek. Beklentinin çok altında kaldılar. Hem kadro kalitesi olarak hem oyun gücü olarak hem bireysel performans olarak Aykut Kocaman mutlaka takımı bir an önce toparlaması lazım.
Yoksa bu ligde işi çok zor olur.
Coşku var, seyirci var ama pas organizasyonu olarak üretemiyorlar. Konyaspor dün Galatasaray'ı zorlamadı, öndeki oyuncularını hiç koşturmadı. Aykut hocanın durumuna üzüldüm. Bu lig hafif bir lig değil, ciddiye alınması gerekir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA