Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Tuhaf oyun

İlk yarı bitiminde Galatasaray farklı bir skor avantajıyla soyunma odasının yolunu tutacakken Alex'in serbest vuruştan attığı golle ortaya 1-1'lik sonuç çıktı. F.Bahçe'de sakat olan Gökhan Gönül ve de takımdan ayrılan Emre Belözoğlu'nun yokluğu takımın tüm balansını bozmuş. Umut ve Elmander F.Bahçe savunma oyuncularına yaptıkları presle hataya zorlamaları sonucunda F.Bahçe savunmasındaki Bekir ve Egemen'in yaptığı pas hatalarıyla Galatasaray'ın önce Umut, sonra da Elmander ile değerlendiremediği gol pozisyonlarına girdiler.

Mert ısınmayınca!
G.Saray'ın attığı golde ise Volkan Demirel'in sakatlanmasından sonra henüz ısınmadan kaleye geçen Mert ve Bekir'in hatası vardı. F.Bahçe'nin en önemli sorunlarından biri de orta sahası. Emre'nin yokluğunda Cristian ve Mehmet Topal oyunun sadece savunma tarafında var. Öne çıkıp top almaları gereken pozisyonlarda bile yoklar. Bu yüzden Alex gerilere gelerek top almak zorunda kaldı. Gökhan Gönül'ün yokluğunda da zaman zaman Mehmet Topuz G.Saray sol tarafını zorlasa da Orhan Şam'ın gerekli desteği vermediği için bu bölgeden atak girişimleri de etkisiz kaldı.

Hamit sıradandı
İlk yarıda F.Bahçe adına en fazla koşan, mücadele eden oyuncu Kuyt'tı. G.Saray Melo'nun yokluğunda orta alanda Selçuk'un yanına Engin'i monte etti. G.Saray ilk yarıda üstünlüğü olan ve istediğini yapan takımdı. Emre Çolak'ın sol kenardan getirdiği toplarda etkili oldular. Kendisinden çok şey beklenen Hamit, sıradan bir oyuncu görünümündeydi. Sorumluluk almadı. Bu yüzden G.Saray, F.Bahçe'nin sol kenarından savunmanın dengesini bozacak atak girişimi yoktu. İkinci yarıda G.Saray'ın attığı golden önce Kuyt'a yapılan hareket bana göre faul. İkinci yarıda tansiyonu yüksek ve her iki kalede de atılan gollerin yanında gol pozisyonları da vardı. Sonuçta gülen Galatasaray oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA