Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Sıcak, kum ve hatalar!

Futbol Federasyonu haftanın takımları olarak Trabzonspor ve Karabükspor'u seçmişti!. İki takım 30 dereceyi bulan sıcaklıkta saat 17.00'de karşı karşıya geldiler!. Biraz ikinci yarıda iki takım futbolcuları güneşin etkisini kaybetmesiyle nefes alsalar da "Su su" diye bağırıp durdular maç boyunca.. Ve bir de kum parçalarının bol, çim tanelerinin az olduğu bir zemin.. Yeni sezonun ilk önemli maçı böyle bir atmosferde başladı. İlk maçların her zaman zor olacağını düşünürsek, Trabzonspor için de öyle oldu. Geçen sezon ki klasik hastalığını yine yaşıyordu bordo-mavili takım.. Neydi bu: 90 dakika ve iki bölümlük farklı filmler.. İlk yarı Volkan Şen'in sağdan yaptığı sürekli bindirmeler ve attığı gol.. Zaten bu gol dışında da başka bir pozisyonu yoktu Karadeniz ekibinin.. Bu gol ile birlikte Trabzonspor da çekildi. Karabükspor'da oyuna giren Shelton takımını ateşlerken, bordo-mavili takım ikinci yarıda hücum adına sıfırdı. 11'de sürpriz bir şekilde sahaya çıkan Vittek'in sadece 3. dakikada attığı ve stadın dışına giden şutunu gördük. Ama burada bir şeyin de altını çizmek gerekiyor, kendisine de orta sahadan destek yoktu. Böyle bir sistemde o da kaybolup gitti. Oyundan çıkışı doğru ama yerine Barış Özbek'in girmesi ise büyük bir yanlıştı. Tıpkı Soner'in yerine tercih edilen Ferhat gibi.. Toparlarsak Trabzonspor defans bloğu görevini dün yaparken, hücum da aynı şeyleri görmedik. Burak, G.Saray'a gideli neredeyse 1.5 ay olacak ama o gün bugündür süren transfer görüşmeleri bordo-mavili takım için bitmedi! Artık bitmesi gerekmez mi?

Hoşgeldin Michael Skibbe!
Gelelim Karabük'e.. Önce bir Skibbe'yi hatırlayalım. G.Saray'a 5 attığı için gelmişti, gün geldi G.Saray 5 yedi diye gönderildi.. Almanya'ya döndü. E.Frankfurt'a eli değdi takım küme düştü. Bundesliga'da küme düşüren hocanın ödülü Eskişehirspor'da teknik direktörlük oldu. Takım iyi gidiyordu.. Parayı görünce memleket hasreti sardı, soluğu Hertha Berlin'de aldı. 5 hafta sonra kovuldu. Hertha küme düştü! Karabük çağırdı geldi. Dün tekrar ona kavuştuk.. Hoşgeldin diyelim! Shelton maçın Karabük adına kaderini tayip eden isimdi. Acaba 11'de maça başlasa Trabzon'un hali ne olurdu? İnsan merak ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA