Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Kader diyemezsin!

Trabzonspor, Kadıköy'de 15 yıldır hasret kaldığı galibiyete ilk kez bu kadar çok yaklaştı. Trabzonspor'un makus talihini yenme fırsatını birçok kez ele geçirdi Olcan... Trabzonspor adına kaleyi en çok yoklayan (7 şut-2 isabet), en çok pozisyona giren isimdi... Ne var ki özellikle 80 ve 83. dakikada iki pozisyonu izlediği an kendisi de akıl sır erdiremez! Üç dakika içerisinde futbol komedi programlarına yetecek görüntülerin baş aktörü olarak mücadelesine gölge düşürdü!
iki devreli bir ilk yarı, tek devreli bir ikinci yarı oynandı Saracoğlu'nda... İlk bölümde Fenerbahçe'nin, devrenin sonunda Trabzonspor'un hakimiyeti söz konusu idi... İkinci yarıda ise daha çok arayan, daha çok organize olan, daha çok isteyen sadece Trabzonspor'du. Fenerbahçe, performansı merak konusu olan Onur Kıvrak'ın eline 65. dakika top gönderemedi! Orta sahada çok fazla pas hatası yapan Fenerbahçe'yi cezalandıracak kontra fırsatlarını ceza sahasına önüne kadar iyi değerlendiren ancak altıpas üzerinde Olcan'ın yanlış şut tercihlerine takılanTrabzonspor, Kadıköy'de tarihi değiştirme fırsatını kaçırdı. Ama olmadı!. Trabzonspor'un hala son vuruşları düzgün yapabilecek bir ismi yok. Janko transfer edildi ama 87. dakikada oyuna giriyor. Maç öncesi sakatlığı olan Janko iyi ve kulübede oturuyorsa, 87'de mi girmesi gerekiyordu!.. Sol Bamba ise Trabzonspor'un en iyi ismiydi. Sow'a nefes aldırmadı, çok kritik toplara tam zamanında müdahale etti ve gerektiğinde ileri çıktı... Mustafa Yumlu da Türkiye'de rakibi beklemeden hamle yapan ender stoperlerden olduğunu gösterdi.
Favori gösterilen Fenerbahçe ise Marsilya beraberliğinin yarattığı travmadan kurtulamamanın (Aykut Kocaman'ın oyuncu değişikliklerine kadar nüfuz etmişti) ve o maçın getirdiği fiziksel yorgunluğa çözüm bulamamanın sıkıntılarını yaşadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA