Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSA TATLICAN

Basketbol izleyicisine yazık oldu



Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe Beko ve Galatasaray Nef basketbol takımları karşı karşıya geldi. Yorgun iki ezeli rakibin taraftarlarının tribünlerde yerini aldığı maçta aslında özlenen bir tablo vardı. Ancak sahaya atılan yabancı cisimler ve kötü tezahürat nedeniyle 4 anons yapıldı. Mevzuat gereği maça seyircisiz olarak devam edildi. Tribünlerin boşaltılması yaklaşık bir saat sürdü ve maçın soğuması nedeniyle kalitesiz bir dördüncü çeyrek izlemek zorunda kaldık.

MAÇ BİR SAAT UZADI

Futbol seyircisi, basketbol seyircisi ayrımını hiç sevmem. Ama bu maçta birkaç kendini bilmez yüzünden bu önemli mücadeleyi izlemekten mahrum kalan basketbol seyircisine gerçekten yazık oldu. Ekran başında bir saat boyunca maçın yeniden başlamasını bekleyen basketbolseverleri de unutmamak lazım.

Anonsların biraz cömertçe kullanıldığını ve tribünlerin boşaltılmasının ağır bir karar olduğunu söylemek mümkün. Bence bu uygulamanın bir kez daha gözden geçirilmesinde fayda var. Yoksa tarafsız sahada oynanan bu tür maçların seyircili tamamlanması hiçbir zaman mümkün olmaz.

FENERBAHÇE POTADA TESELLİ BULUYOR

Asvel maçında sakatlanan Vesely ve De Colo'dan yoksun Fenerbahçe ilk yarıyı 36-31 önde kapadı.

Maçın favorisi Fenerbahçe olarak görülse de, Galatasaray üçüncü pediyodun ortalarına kadar başabaş bir mücadele sergiledi. Üçüncü çeyrekte hücumda bir kriz yaşayan Fenerbahçe 5 dakika boyunca sayı bulamadı. Ancak İkinci yarıda Guduric sahneye çıktı ve 20 sayı ile maçın oyuncusu oldu. Maçı da 64-49 kazanan Fenerbahçe adını yarın oynanacak finale yazdırdı.

Ahmet Kaya bir şarkısında "yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe" der. Futbolda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, basketbolda Türkiye liginde, EuroLeague'de ve Türkiye kupasında taraftarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

FİNALİ SEYİRCİLİ TAMAMLAYALIM

Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes yarın Bursa'da kozlarını paylaşacak. Ligde oynadıkları iki maçta 1-1 berabere olan EuroLeague temsilcilerimiz arasındaki bu önemli derbi mücadelesini umarım seyircili tamamlamayı başarırız.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA