Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

P.Ö-P.S

FENERBAHÇE, Kadıköy'de yapamadığını Romanya'da yaptı. Fenerbahçe maça çok işi başladı ve ilk on dakikada oyunu eline aldı. Bu bölümde skoru da buldu. Tabii en büyük handikapı hemen gol yiyip maçın dengeye gelmesiydi. Skorda olduğu gibi oyuna da denge geldi. İlk yarıda son 15 dakika ise tamamen Vaslui üstünlüğüyle geçti. Yani ilk 45 dakikada çok iyi başlangıç yapan Fenerbahçe, giderek oyundan kayboldu ve üstünlüğü rakibine verdi.

İLK yarının böyle bitişi ikinci yarı için Fenerbahçe'de soru işaretlerini beraberinde getirdi. İkinci yarının 52. dakikasında belirleyici olan penaltı pozisyonu yaşandı. Eğer bu gol olsaydı çok daha farklı bir karşılaşma izleyebilirdik. Maçı döndüren Volkan'ın soğukkanlı bir şekilde penaltı kurtarışıydı. Volkan, oyunu tekrar Fenerbahçe lehine döndürdü. Özellikle 2-1'den sonraki son 25 dakikalık bölümde tamamen Fenerbahçe'nin istediği gibi oynandı. Topa daha çok sahip oluyor, daha tempolu pas yapıyor ve bunun sonucunda da Fenerbahçe pozisyonlar üretiyordu. Artık tur gelmişti. Ancak skor belli değildi. Skoru da belirleyen Kuyt'ın müthiş performansı oldu.

GALİBİYETTE bireysel performanslarda üç oyuncu öne çıktı. Geçen sene çok aradığımız Gökhan Gönül sağ kanadı tamamen oyunu öne taşıdı ve yaptığı iki asistle galibiyette büyük pay sahibi oldu. Diğer oyuncu da beraberlikten sonra attığı iki golle maçı koparan Dirk Kuyt'tı.

OYUNUN son bölümünde bütün bu gelişmelerin kahramanı ise kurtardığı penaltıyla Volkan Demirel'di.. Sadece penaltı da değil 3-4 net pozisyon vardı ki hepsinde doğru pozisyonda ve soğukkanlıydı. Umuyorum ki play-off turunda da iyi bir kurayla Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ndeki yerini ayırtacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA