Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT TİMURLENK

Konkordato (!)

Galatasaray'ın 2022'de kazandığı maç yok ve bu takımın mağlup ettiği son iki takım Gaziantep FK ve Antalyaspor deplasman performanslarına bakıldığında küme düşme hattında. Dün de kupa maçından 6 oyuncusu yorgun ve eksikleri olan Kayserispor da deplasmanlarda kayıp bir ekipti. Torrent'in takımı için daha uygun bir rakip bulamazdınız ama her şey Emre Kılınç'ın mide spazmıyla değişti. Değişmemesi lazım ama değişti! Bu trajediyi yaratan orta sahada Berkan ve Taylan varsa ve siz de Pulgar'ı almışsanız onu 11'e koyarsınız. Emre yoksa Halil ile başlar sol bekte Ömer'e formayı verir 8+3'ün kapanına sıkıştım demezsiniz.
Torrent rakipleri tanımıyor olabilir ama bir ayda daha kendi takımını öğrenemedi. İlk yarıda forvet arkasındaki Feghouli, Boey-Babel kanadına bitişik oynayınca en büyük silahları Kerem solda top almaz oldu. 8 numara oynayan Berkan'ın topu ters kanata döndürmesi lazım ama böyle bir yeteneği olsa sadece çok koşmakla anılmazdı. Kerem 2. yarıda göbeğe kaçıp bu sorunu çözmeye çalıştı ama… Kayseri enerjisini kendi sahasında oyunu kabul edip 90 dakikaya yayarken, ikinci yarıda ikinci tehlikeli hücumlarında golü buldular.
Gomis, süper kahraman değil! Ona top getirenler vardı, öyle 29 atmıştı. 0-1 sonrasında yine aynı panik havası ve kimin artık nerede oynadığının pek de anlamanın olmadığı son çeyrekte ev sahibinin beraberlik golü. Galatasaray'ın Pep Guardiola'nın bir zamanlar sağ kolu olan antrenörü getirdiği doğrudur ama unuttukları şudur: Guardiola'nın beyni, kalbi ve tecrübesi… Yönetim katında da saha kenarında da kötü yönetilen Galatasaray'ın taraftarına olan borcu ödenemez boyuttadır artık. Konkordato ilan etsinler (!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA