Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Caner'in muhteşem performansı

Fenerbahçe için Alex'siz oynamak her zaman bir eksiklikti. Özellikle dün akşamki oyunda sezon başından beri formsuz diye eleştirdiğimiz Semih'in de yokluğu çok kritikti. Oyunu böylesine ele alıp, istediği gibi yönlendirip özellikle kanatları iyi kullanıp tam da 'istediklerim oluyor' derken, santrforda
Bienvenü yetersizliği, Aykut Hoca için kulübeye dönüp baktığında 'Kimi görmek isterdiniz' sorusuna "Semih" dedirtirdi muhtemelen. Bienvenu'yü belki geniş alanlarda zaman zaman kullanabilirsiniz ama oyunu öne doğru yığdığınızda, topu 18 içine getirdiğiniz anlarda vuruş ve pozisyon önceliği alabilen oyuncu tiplemesine gerek vardı. Bu da bence hiçbir zaman Bienvenu değil.
Esasında dün ilk yarı boyunca hatta ilk gole kadar Fenerbahçe'nin istediği işler hep oldu. Bunda da en önemli sebep Caner'in mükemmel diyebileceğimiz performansıydı. Aradı, araştırdı, zorladı, pozisyonlar üretti ve nihayet golü de buldu. Stoch'un da bu güzel oyunda ona biraz ortak olduğundan bahsedebiliriz.

KULÜBEDEKİ İLK TERCİH RECEP
O ana kadar belki de hiç pozisyon üretemeyen Manisaspor durumu 1-1'e getirince görüntü biraz değişti sahada. Evet, Fenerbahçe hala topun ve oyunun hakimiydi ama artık arkasında geniş alanlar bırakıyor, orta sahası çok kolay geçiliyor, Manisa da Isaac ve Simpson gibi hızlı oyuncularıyla pozisyon bulma anlamında F.Bahçe'ye ortak oluyordu. Maç sonuna dek oyunun fotoğrafı aynen böyle oldu.
Kulübeye baktığımda ilk tercih Recep Niyaz oldu F.Bahçe'de, ki küçük yaş grupları ve genç milli takımlarda çok önemli olmaya aday bir isimdi. Açıkçası onun son 15 dakikadaki performansını merakla izledim ama ölçü olabilecek bir süre almadı. Bu oyuncunun ileride neler yapabileceğini herkes gibi ben de çok merak ediyorum. Gecenin sonunda bence her iki takımı oyun olarak kıyasladığımızda hak ettiği bir galibiyeti son saniyede aldı Fenerbahçe. Futbolun kaderinde olabiliyor bu bazen...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA