Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Cemiyetimiz var mı?.

"YAZIYORLAR.. Tatlıses'e nasıl 150 milyar verirsiniz?. Sana ne lan?. Geri zekalı bunu yazmakla neyi yazıyorsun?. Sanki savcı?. Hesap verecekse senin gibi hıyara değil devlete verecek?.."
Bu sözler Kral TV'de canlı yayınlanan bir konserde edilmiş. Bu iğrenç üsluba RTÜK'ün ne diyeceğini çok merak ediyorum. Başkan Zahit Akman, ekranın hem de aile izleme saatinde, ekran başında çocuklar varken bu şekilde kullanılmasına kurum olarak ne diyeceklerini lütfen kamuoyuna açıklasın. Yazılı açıklasın ki, elde belge olsun, bekliyorum.
Bu ülkede Gazeteciler Cemiyeti mi var, yoksa sinek ısırığı kadar etkisi olmayan bir GDK Sivil Toplum Örgütü mü?.. Görmez.. Duymaz.. Konuşmaz..
Bu ülkenin gazetecileri İbrahim Tatlıses'in sözlü ağır saldırısına uğruyorlarsa, arkasından başka şeyler de gelebilir. Hazret iyi biliniyor çünkü..
Cemiyet, üyelerine ve mesleğe sahip çıkacak mı?. Tatlıses hakkında ağır tazminat ve ceza davaları açılacak mı?. Cemiyet en iyi avukatlarla, Basın, Düşünce ve İfade Özgürlüğünü savunacak mı?.. Göreceğiz..
Sayın İbrahim Şahin, TRT Genel Müdürü..
TRT bir kamu kuruluşudur. Kamu, yani halk. Yani harcadığınız her kuruş, bu halkın parası, bu halkın vergisidir. Bu yüzden nasıl harcandığını araştırmak, sormak ve denetlemek, halk adına gazetecinin görevidir.
Bunun böyle olduğunu, kafası almayanlara lütfen anlatınız.
Gazetecilere "Lan.. Gerzek.. Hıyar" diyen birine bu halkın vergilerinden milyarlar vermeye gerçekten niyetliyseniz, kararınızı bir daha düşününüz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA