Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pınar'ın dönüşü!..

6 yıl geçmiş aradan, işe bak.. Reha Muhtar "Hıncal Ağbi bir gece gel ne olur" demişti de kıramamıştım.. Reha, o zaman atv'nin Akademi Türkiye diye yaptığı gerçekten çok hoş bir yarışmanın MC'si, yani Master of Ceremony'siydi.. Sunucunun ötesinde.. Şovun Efendisi..
Ben de gittim. Jüri falan değil, ortalarda dolaşan konuk.. Pınar'ı ilk orda gördüm.. Yarışmacılardan biriydi, ama daha ilk anda göze çarpacak kadar çarpıcıydı.. Kâğıt kartonlara "En büyük Pınar" diye yazıp seyirciler arasında dolaştığımı hatırlıyorum..
O yarışmanın ünlüsü Özgür'ün de sevgilisiymiş, öyle dediler..
"Bu kızda iş var.. Geleceği parlak" dedim içimden.. Hatta yazdım da galiba..
Yarışma bitti.. Pınar kayboldu. Bir iki dizide oynamışmış.. Ben ekran özürlü olduğum için bilmiyorum.. Ağustos Esquire'ı aldım ki, "Pınar'ın Dönüşü" özel sayısı sanki..
Birbirinden güzel fotoğraflar ve çok şirin bir söyleşi.. İşin haber yanı..
Pınar, 6 yıl sonra, ilk albümü ile müzik, pardon şov dünyasına dönüyor.. Hem de Madonna kadar başarılı bir şov kadını ve şarkıcı olmak iddiasıyla.. "Kendimi çok iyi hazırladım. Çok iyi şarkı söylüyorum ve çok iyi dans ediyorum. Sahnede neler yapacağımı şaşkınlıkla izleyeceksiniz" diyor..
Kendisine büyük hedefler koymasını ve bunları hiç çekinmeden büyük büyük açıklamasını alkışladım.. 6 yıl önce iki saat içinde gördüğüm Pınar'ın bende bıraktığı izlenim de buydu zaten..
Pınar, başaracaktır!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA