Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Türkiye için sponsor!..

Burcu Çetinkaya.. Çiçek Güney.. Kıtalararası Ralli Şampiyonası'na (IRC) katılan tek kadın ekip.. Yarış, 9'u Avrupa'da 11 etaplı.. En iyi yedi etapla puanlamaya giriliyor.
Ralliyi günümüzde televizyon ve basından 1.5 milyar insan izliyor. Rai, Eurosport, Vrt, Hrt, Telesport, BBC, Sport Greece, SkyTurk, Viasatsport, Btv, Canal Plus, Dr.1 naklen yayınlarla yarışmayı izliyor.
Burcu ve Çiçek, geçen yıl, rallinin tek kadın ekibi olarak dikkat çektiler ve en ünlü otomobil dergilerinde röportajları yayınlandı. Kapak oldular. Gazete ve TV'lere haber oldular.. Yer aldıkları medya ortamının santim ve dakika değeri üzerinden (851 haber, 121 fotoğraf, 136 T v haberi) 2.8 milyon euroluk bir değer yarattılar..
Şimdi bunları neden yazdım..
Burcu ve Çiçek, IRC'nin Avrupa'da koşulacak 9 ayağına katılacaklar. Ayrıca Dünya Ralli Şampiyonası'nın 14-18 Nisan'da İstanbul'da koşulacak ayağında da yarışacaklar. Bütçe, 450 bin Euro.. Şu ana kadar sponsorlardan 200 bin Euro temin ettiler. 250 bin Euro'ya daha ihtiyaçları var.
Sponsorların marka ve logoları pilotların ve arabalarının üzerinde yer alacak..
Benim aklıma THY geldi ilk.. Barcelona'ya sponsor olanlar, üzerlerinde Türk bayrağı ile yarışacak dünyanın tek kadın ralli ekibine de destek olmazlar mı acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA