Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kov artık, Başkan!..

Adnan Polat, Rijkaard'ı derhal, hemen bugün kovmalı.. Çünkü adam tahammül mülkünü yıktı resmen..
Bakın, Galatasaray'ı UEFA ve Avrupa Süper Kupa Şampiyonu yapan Fatih Terim dahil, 20 yıldır hiçbir hocanın eline böyle bir kadro verilmedi..
Sakın ha "Hagi, Popescu, Taffarel" demeyin. Hagi, Avrupa'da dikiş tutturamamış, ikinci sınıf İtalyan takımlarından bile şutlanmış, futbolu bırakırken üç otuz paraya Galatasaray'a gelmişti. Popescu ve Taffarel resmen bıraktıklarını ilan etmişlerdi.. Onlara ve Florya'da yetişen gençlere o muhteşem futbolu oynatan ve 2002'de Dünya Üçüncüsü olan milli takımın temelini atan adamdı Terim..
Bir de Rijkaard'ın lüksüne bakın..
Galatasaray'da, Florya Sağlık Ekibinin akla sığmaz başarısı sayesinde bir yığın iyileşmez sakat varken, ara transferde tam 6 oyuncu "Yer olmadığı için" kiralanmışken, hâlâ Brezilya, Meksika ve Türk Milli Takımlarının oyuncuları yedek, hatta tribünde ise, anlayın Rijkaard'ın bu ülkede hiçbir antrenöre nasip olmayan lüksünü ve zenginliğini..
Ve de ortaya konan utanç futboluna bakın..
Ne takım oyunu, ne bireysel hiçbir şey yok..
Bu mudur?.. Antrenörlük bu mudur?.
Takım oyunu yok. Takım ruhu yok.. Bireysellik bitmiş.. Rijkaard lider değil, ortada yok. Takım Antalya'ya dökülerek, rezil olarak, şut bile atamadan yeniliyor, saha kenarında Neeskens var. Rijkaard yok... Kenara bakan çaresiz, umutsuz futbolcu, moral bekliyor, teşvik bekliyor, kenar hamlesi bekliyor.. Rijkaard yok.. Yenilgiyi kabullenmiş, sinmiş, çökmüş, perişan oturuyor.. Yahu bin yaşındaki Alex Ferguson bile ayakta maçı yaşıyor ve oyuncularına yaşatıyor, Rijkaard bitik..
Bu mudur Adnan Polat?..
Antrenörlük, takım liderliği, hocalık bu mudur?.
Galatasaray'ın bütün oyuncuları sezon başındakinden çok daha kötü oynuyorlar. Fizik bakımdan da her maç daha kötüler. Takım oyunu bitmiş. Geri pas, yan pasla kendi sahalarından çıkamayınca kaptırdıkları toplarla gol yiyorlar, farkına varan, önlem alan yok..
Daha ne bekliyorsun Adnan Başkan?..
Daha ne bekliyorsun..
Adamın eline Kaleş'i alıp takımı kurşuna dizmesini mi bekliyorsun, duruma el koymak "Yeter" demek için..
Galatasaray bu kadar aciz, bu kadar mahkûm mu?.
Bu takımın hocası yok. Tamam.. Peki Başkanı da mı yok?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA