Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Vampirler partisi..

Kapıdan girince kalabalığın içinde Bahar'ı gördüm ilk.. 30 yıl önceki gibi.. Ayni incelik, ayni güzellik, ayni canlılık.. DJ'in yanında müzikleri kontrol ediyor gibi.. Bir yandan da dans ediyor.. O da beni gördü.. El salladı.. Daha dün ayrılmışız da bugün buluşuyormuşuz havasında..
1980.. 2010.. 30 yıl geçmiş aradan oysa.. Bahar ayni Bahar.. Eee. Ne demiştim ben, 30 yıl önceki partimizde..
"Bu bahar başka Bahar!.."
Ali Kocatepe, Doğan Canku, ben ayni evi paylaşıyoruz.. Ali'nin o zamanki flörtü Mine Baysan, günün en popüler manken ajansının fiili yöneticisi.. En top modelleri çağırmış, parti yapıyoruz.. Doğan, Ali çalıyorlar.. Herkes eşlik ediyor. Müthiş neşeli bir gece.. Az biraz yorulur gibi olduk. Herkes oturdu. Bahar, zamanın en iyi mankeni.. Ali'ye "Sen bu şarkıları nasıl yapıyorsun" dedi.. "Çok kolay" dedim.. "Ben on dakkada sözleri yazıyorum. Ali yarım saatte besteliyor.."
"Hadi canım" dedi Bahar..
"Kâğıt kalem verin" dedim.. "Bak bu şarkı sana.." 10 dakikada sözler hazırdı..
"Bu bahar başka bahar/ Bu baharda sen varsın/ Bu baharda Bahar var.." Falan filan.. Ali gitarını eline aldı. Valla yarım saat.. Şarkı çıktı.. Çıkmakla kalmadı, Ali'nin "Geceler Sayılmaz Yaşanmadıkça" albümüne girdi.
Yani yazan değil, yazdıran.. Bahar'ın ilhamına bakar mısınız?..
"İki kızım var" dedi, Bahar.. "Büyüğü 23 yaşında.." Son gördüğümde Bahar 20 yaşındaydı.. Şimdi 50.. Ama çıksın podyuma yürüsün öylesi, inanın..
Ardından Funda Güngör.. Hani TRT Yılbaşı.. Hani Zeki Müren'le dans edip beş dakikada üne kavuşan esrarengiz Beyazlı Kız.. O Funda.. O da aynen duruyor..
Mine Manavoğlu.. Nil Balkır az kilo almış.. Cep telefonunu uzattı.. "Bak anne oldum ben.." Ceylan Saner.. Tam huri.. Ötekiler.. Yahu bunlar bunca yıldır buzdolabında saklanmadı ya!..
Hayır.. Biz bir Vampirler Partisindeyiz.. Onlar yaşlanmaz.. Beni de ısırırlar mı acaba?..
DJ, Staras Ertan.. 1960- 80 arası müzikler çalıyor, yerli yabancı.. Hepimiz fıkır.. Twist yaptım dayanamayıp.. Derken Turgay girdi.. Boncuk.. Yahu da o da podyumluk.. O da vampir.. İnanılır gibi değil.. Bu eski topraklar başka oluyor demek..
Efendim Bebek Lulu's'da ayda bir toplanma kararı almışlar.. Ben ilk ikisini kaçırmışım. Üçte yakaladım..
8 Mart'ta Kadınlar Birliği yararına podyuma çıkacaklarmış.. Genç mankenler gelsinler.. Görsünler, manken nedir, nasıl olunur, nasıl kalınır..
8 Mart'ta defile değil, yaşam dersi var!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA