Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çeşme'de gene harika festival..

Erol Yaraş'tan ses çıkmayınca fena halde merak edip Öcal Ağbimi aradım.. "Ne oldu, Çeşme Festivali gene mi ara verdi" diye..
Çeşme Festivalleri, 80'li yıllarda başlamış ve benim önce Çeşme, sonra da Alaçatı'yı keşfetmeme sebep olmuştu. Ahmet Tan ve Mustafa Oğuz öyle harika festival yaparlar, öyle dünya vedetlerini Çeşme'ye getirirlerdi ki, gitmemek olmazdı..
Sonra CHP'li bir belediye geldi.. "Bu burjuva eğlencesine para harcamam" dedi, festival durdu.. Yıllar sonra, o ilk festivallerin çaylak gazetecisi Erol Yaraş, yöredeki yerel TV'lerin başına geçti ve oraların çocuğu olarak festivali yeniden canlandırdı..
Geçen yıl yirmincisini kutladık.
..Ve dün İzmir'den haber geldi. Erol ve Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu bu yıl 21'inciyi de yapıyorlar.
Erol, "Çeşme'de temmuzda yer yerinden oynayacak" diyor.
Oynar gerçekten öyle bir program yapmışlar ki..
1 Temmuz.. Çeşme Meydanı'nda Volkan Konak konseri.
2 Temmuz.. 15 ülke sanatçısı yarı finalde yarışacak ve ilk kez Emre Altuğ ve Çağla Şıkel beraber sunuculuk yapacaklar. Emre Altuğ bir de konser verecek.
Esas bombalar 3 Temmuz final gecesi.. Finalist dört ülke ve..
Dünya Starı Bonnie Tyler konuk sanatçı..
Ülkemizin popçuları da geceyi şenlendirecek..
Sertab Erener, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı en güzel şarkılarını Çeşmelilerle paylaşacaklar. Sunucular yine Çağla Şıkel ve Emre Altuğ.
Geceyi Show TV naklen yayınlayacak.
Şimdi Erol böyle kolları sıvamışken İzmirlilerin ona destek olmaları gerek. Bu müthiş programı herkes karınca kararınca bir yerinden tutmalı..
Özellikle de geçen yıl oralarda göremediğim İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bu defa işe sımsıkı sahiplendiğini göstermeli ki, İzmirli işadamları da kenarda kalmasın..
Erol "Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ı bizzat davet edeceğim" dedi. Sevgili dostum Günay, yoğun işlerinden fırsat bulursa, Türk turizminin bu parlayan merkezindeki yılın en önemli gecesinde, orada, yanımızda olarak desteğini kanıtlar, herhalde..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA