Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Müthiş oyunculuk..

"Yumuşak lezzoluk" demiş, Julianne Moore, Amanda Seyfried ile çektiği sahneler için.. Bana sorarsanız, yumuşağın da ötesinde ama, Atom Egoyan çok güzel çekmiş bu bölümleri.. Ve iki büyük oyuncu, Moore ve Seyfried de çok çok iyi oynamışlar..
Aslında filmin tümünde çok iyi oynuyor bu ikili.. İzlemeye doyamıyorsunuz.
Julianne orta yaşın üst sınırlarında.. Amanda, "Çıtır" denen yaşlarda.. Ama ikisi de güzel.. İkisi de dişi.. Amanda'yı ilk gördüğüm sahnede "Ben bu kızı bir yerden hatırlıyorum" dedim ve hatırladım.. Bedri Usta'nın o -ünlü pazar karikatürlerinden fırlamıştı sanki..
Siz Mamma Mia'dan hatırlarsanız, o başka..
Chloe/ Büyük Hata, 2004 yapımı Nathalie'nin Atom Egoyan tarafından yeniden yapımı.. Ben orijinal Fransız filmini de çok sevmiştim. Gerard Depardieu, Fanny Ardant ve Emmanuelle Beart'lı kadrosuyla..
Julianne Moore bir jinekolog.. Kocası Liam Nesson'un kendisini aldattığını düşünüyor ve bir plan kuruyor. Genç ve güzel fahişe Amanda Seyfried'i kocasının peşine takıyor. Genç kadın erkekle yaşadıklarını, günü gününe kadına rapor ederken, işin rengi değişiyor. Julianne ile Amanda arasında bir ilişki başlıyor.
Finale doğru, Amanda evin genç oğlunun da koynuna girince işler iyice karışıyor ve Atom Egoyan'ın kendisi de finali nasıl yapacağını şaşırıyor. Başından sonuna gerçekten çok ama çok güzel giden film, son sahnelerinde aptallaşıyor ve olabilecek saçma finale ulaşıyor..
Ama ben gene de izlemenizi tavsiye ediyorum..
Çünkü bu 4 kez Oscar adayı ve 40 ödüllü Julianne ve bu müthiş Amanda'yı seyretmek gerek.. Özellikle de bizim daha "Sinema"nın "Si" sini demeden "Öpüşmem.. Sevişmem.. Soyunmam" demeyi marifet sanan haspalar görmeli, "Büyük Oyuncu" kimdir ve nasıl sınır tanımaz?.
Liam Nesson gibi usta bir oyuncunun filmde nerdeyse "Konuk Oyuncu" gibi kısa görünmesinin sebebi de var.. Çekimler başladıktan az sonra, Liam Nesson'un eşi bir kayak kazası geçirmiş ve beyin kanamasıyla hastaneye kaldırıldıktan kısa bir süre sonra hayatını kaybetmişti.
Oscarlı Oyuncu (Shindlerin Listesi) buna rağmen filmi bitirmek istediğini söyleyince, senaristler, senaryoyu değiştirdiler. Nesson'un rolünü iki günde bitecek kadar kısalttılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA