Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Mevlut!..

Mevlut Tezel, Sabah'ın havasına çok kısa zamanda girdi. Hürriyet'te iken de onu ilgiyle okurdum ama, bizde katladı.. Kimsenin fark etmediği ayrıntıları görüyor, nedense (!) yazılmayanları buluyor.
Dün sabah baktım.. "Küfürsüz, temiz stat" savaşının bir numarası Fener Başkanı Aziz Yıldırım'ın Gökhan Gönül'e faul yapan Quaresma'ya "Allah belanı versin şerefsiz" deyişini yakalayan(!) tek kişi o.. "Yakalayan" değil tabii.. "Yazmaya cesaret eden.."
Bizde spor medyası ne yazık ki bu..
Aziz Yıldırım'ın Çürük Raporu alıp askerlik yapmamasını haber yapan Haber Türk Muhabiri Senad Ok'un başına gelenleri bilince, korkunun sebebi anlaşılıyor.
Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in Hürriyet gazetesini boykot ettiği, hiçbir Hürriyet muhabirinin milli takım kampına girmesine izin verilmeyeceğini, Hürriyet'e tebliğ eden basın sözcüsü Esat Yılmaer, Hürriyet'in eski Spor Müdürü.. Dahası Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı.. Bakar mısınız?. Derneği bu olunca, üyesi ne olacak ki?.
Mevlut gene dün "Türkiye'deki spor yazarlarının yüzde 80'i korkak" diye iyimser bir yazı yazmış.. 80'i değil, 99'u, Mevlut..
Mevlut, Schuster ile Almanca söyleşi yapan Star Muhabirine Beşiktaş'tan gelen müthiş saldırının üzerinde kimsenin durmayışını ele alıyor. "Alman Schuster'e İspanyolca konuşması emri"nin verilmesinin basın özgürlüğüne karşı nasıl bir sansür eylemi olduğuna kimsenin aldırmayışının altını çiziyor.
"Yahu bu hakaret edilen, baskıya uğrayan kaçıncı meslektaşınız?. Kimden ve neden korkuyor da kalem oynatmıyorsunuz" diye soruyor..
Cevap verecek spor yazarı var mı?.. Mesela Dernek Başkanı Esat ne der bu soruya?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA