Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir müzik şöleni..

1990'DA Taş Kafa Vural dostum ve Mustafa Denizli Hocamla, Roma'nın Caracallas Harabelerinin hemen dibinde bir minik "Locanda"da televizyonun tam karşısında oturuyorduk. Üç Tenor konserini izlemek için. Dünyada ilkti. Placido Domingo, Jose Carreras ve Luciano Pavarotti bir aradaydılar.. Zubin Mehta yönetiminde dev bir orkestra ile.. İçerde olmamız mümkün değildi, çünkü biletler bir yıl evvelden bitmişti. Karaborsa 5 bin dolardan gidiyordu. Dışarda ama oradaydık..
Dünyada bir ilkti, Üç Tenor.. Dünyayı salladılar.. Konser 1994'te Los Angeles'ta tekrar edildi. Bu defa içerdeydim.. Müthişti. Sonra dünyayı dolaştı. Dünyada bir azınlığın tekelinde olduğu sanılan opera müziği halka indi, halkın müziği oldu. Üçlü operaya milyonlarca seyirci kazandırdılar.
Şimdi, 3 değil, 12 Tenor var sahnede.. O üçlü gibi marka isimleri yok. Ama yaptıkları müzikal şov bir marka oldu, dünyayı dolaşıyor..
Şimdi perşembe gecesinden itibaren TİM'deler..
Tam bir müzik şöleni.. Opera var, klasik var, müzikaller var, rock var, pop var.. Ve de göze de hitap ediyor.. Şov.. Müthiş eğlenceli bir gece geçireceksiniz, geçen ayki Dancing Queen'de olduğu gibi..
Üç gece, pazar da matine var. Hepsi dört temsil.
Biletler..
Biletix : 0216 556 98 00
www.biletix.com
Tim: 0212 286 66 86
www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA