Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mertan!..

Yani Merthan mı, Mertcan mı, Mertan mı, onu bile doğru dürüst bilemiyorum, bizdeki müthiş spor gazeteciliği yüzünden..
Cumartesi gecesi, tarihin en çağ dışı maç naklen yayınını izledik. Birisi Cenevre'den cep telefonuyla maçı yayınladı sanki, Galatasaray-TV'de.. Bu ne utanmaz ayıptır?. Cenevre gibi bir uygarlık beşiğinde, üç kamera kiralamak çok mu zordu, Koskoca Galatasaray için.. (Koskocalığı mı kaldı, o da ayrı ya..)
Ama o zavallı yayına rağmen son 20 dakikada oynayan ve karşısındaki Brezilyalı beki de, Benfica savunmasını da allak bullak eden bir forvet, bir kanat oyuncusunu fark ettim.. Maç, hazırlık maçı ya.. Sandım ki, ertesi gün tüm sayfalarda Mertan manşet olacak.. Yahu kimse farkında değil.. Palavra notlar verildiği belli.. Mertan da "5" almış, hemen hepsinden.. Adı hiç bir maç yazısında geçmiyor.
Sen şimdi, bunu "Gazete" diye satmaya kalkarsan, kimse okumaz tabii..
Böyle vereceksen, verme maçı, daha iyi.. Biz de "Yok" der, ertesi günü bekleriz..
Şişirme, palavra.. Yazan da biliyor, okuyan da.. O zaman da satmıyor işte. Satmamakla kalmıyor, meslek ölüyor..
Bir, tek bir kişi yok yahu "Ben fark yaratacağım" diyen.. Ertesi sabah gazete takımı elimden geçerken "Bak bunlar beni okur, adam yerine koymuş" diyeceğim..
Neyse..
Bu Mertan adına dikkat.. Fatih Hocam bir mucize keşfetti gibime geliyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA