Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Uçan Çocuklar'ı kaçırmayın sakın..

19 Mayıs Gösterileri'nin fiilen durdurulması kararına inat sanki, bu hafta sonu Danimarkalı bir çocuk jimnastik takımının akıllara seza gösterilerini izleyeceksiniz TİM'de.. Çocuklarınızı da alın gidin, ailecek.. Hoş saatler geçireceksiniz.. "Keşke Milli Eğitim ve Spor Bakanlarımız da izleseydi" diyeceksiniz..
Danimarka Ulusal Jimnastik Takımı'nın jimnastikçilerinden biri olarak dünyayı gezen Uwe Godbersen, "Flying Superkids / Uçan Yumurcaklar"ı 1967'de kurdu. Başlangıçta yirmi kızdan oluşan bir jimnastik takımı olarak çalışmalara başlayan kulüp, kısa zamanda dört yüz üyeye ulaştı.
Uçan Yumurcaklar yıllar içinde otuz üç ülkeden milyonlarca seyirci önünde şarkı söylediler, dans ettiler (Gösteriden haber yapan TV'ler bu dans bölümlerini sansürlesinler.
RTÜK bu.. Ne olur, ne olmaz) ve jimnastik becerilerini sergilediler.
Gösterinin temeli jimnastik, kuruluş amacı ise uzun süreli ve sürekli eğitimle kazanılan yetenekler. Uçan Yumurcaklar, sizleri jimnastik dünyasında eğlenceli (Evet komedi de var) ve heyecanlı bir yolculuğa çıkaracak.
Gösteriler, bu hafta cuma, cumartesi 20.00, pazar 15.00, salı 18.00, çarşamba, perşembe 20.00'de.. Biletix: 0216 556 98 00 www.biletix.com
TİM: 0212 286 66 86 (15 hat-pbx) www.timshowcenter.com


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA