Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Koş büyük anne, koş!..

52 yaşında ve hala Avrupa Şampiyonası'nda koşuyor. Jamaicalı en büyük ve de en güzel atletti, Marlene Ottey.. Koşmaya doyamazdı. Ünvanı "En güzel ikinci"ydi.. Hep ikinci olurdu, dünya şampiyonaları ve Olimpiyatlarda..
Jamaica, yağmur gibi sprinter yetiştirmeye başlayınca Ottey artık ülkesinde milli takıma girme şansının kalmadığını anladı ve Sloven vatandaşı oldu. O formayla yarışmaya devam etti..
Son seçmeleri gene kazanıp, Sloven 4x100 takımına girmiş. Avrupa Şampiyonası'nda koşacak. Takım barajı aşarsa, Londra'da sekiz Olimpiyatta yarışan sporcu olarak bir başka rekor kıracak..
Ottey'nin 4x100 takımında tam da torunu yaşında (19) Alya Sita da var..
Haberleri okurken Sevgili Kenan'ı hatırladım.. Onuk!.. Birlikte ne çok Olimpiyat ve Dünya Şampiyonası anlatmıştık.. Ottey, Kenan'ın büyük aşkıydı.. Bildiğim en büyük platonik aşk.. Nasıl takılırdım ona, Ottey pistte görünür görünmez..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA