Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fener-Trabzon!..

Sabah yazarları, Fenerbahçe-Trabzon maçını yorumlamışlar.. Ahmet Çakar dışında açık, net gerçeğe dokunan yok.. O da ima etmiş sadece.. "Basit hakem hataları sonuca etkili olur" demiş.
Ben diyorum ki..
"Fenerbahçe şampiyon.. Çünkü iş hakem hatalarına kaldı mı, bu ülkenin hiç bir hakeminde Fener aleyhine hata yapacak yürek yok.
Yüzde yüz emin değillerse, kartı da çıkarmazlar.
Düdüğü de çalmazlar. Karabük maçında penaltıyı çalamadıkları gibi.. Tersine, Fener lehine ise, yüzde 10, yüzme yirmi kanaat getirseler bile, ne küçük hatası penaltıyı bile çalarlar."
Sebep?.. Sebep, başta yayıncı kuruluş, sonra medya..
Demba Ba, "Tamam top elime çarptı.
Ama bu 13 defa tekrar edilir mi" diye sordu. Edilir Demba.. Çünkü takımın Fener'in rakibi..
Fener'in rakibi olduğu için Melo'nun niye ikinci sarı kart görmediğini, Fener maçında verilmeyen penaltıyı oldu da bittiye getiren ustalar, nerdeyse yarım saat tartıştılar. Yetmedi, Şansal salı günü gazetesindeki söyleşide, haftanın olayı diye Melo'yu manşete çıkardı, Galatasaray kazanmadığı halde. Oysa penaltının verilmeyişi belki de lig sonunda şampiyonu değiştirebilir, Karabük'e küme düşürtebilirdi., Melo'nun ikinci kartı diyenler, Caner'in ve Emre'nin verilmeyen ikinci kartlarını Maraton'da, ya da gazetelerinde bir kez tartıştılar mı?. Ben onlara en az 50 örnek sözü veriyorum. Canlı maç yayınlarında bile alenen ve resmen Fener tutuluyor. Hem görüntü yönetmeni ve hem de spikerler tarafınlar. Lig TV FenerTV olduğu için, pek çok Galatasaraylı ve Beşiktaşlı dekoderini iade etti. Aziz Yıldırım'ın açıklaması, itiraf zaten. "LigTV'yi artık Fener ayakta tutuyor." O zaman ona yaranmak zorundalar. Nasıl yaranılır?.
Hakemleri böyle baskıya alıp, Fener'e dördüncü yıldızı takarak!..
Hakemler tarafından her maç lime lime edilen Kasımpaşa konuşulup, yazılıyor mu?.
Okuyan, duyan var mı?. Kendi gazetesi HaberTurk bile sahip değil Kasımpaşa'ya..
Fener'e yamanmış gidiyor. Bakalım, Fener-
Trabzon maçından sonra hakem hatalarını Maraton ve gazetelerimiz nasıl yorumlayacak?.
Halep orda.. Arşın burda!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA