Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Efendim, neymiş?.

Ekranda, sevgili kardeşim Ferhat Göçer'i gerçek mesleği, Tıp Doktorluğunu temsil eden kılıkta görünce, "Keşke şarkıcılıkla doktorluğu beraber yürütmeye devam etseydin" diyenlerden olduğum için, biraz da özlemle baktım.
Ferhat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun hazırlattığı bir Kamuspotu'nda oynuyor ve diyordu ki?.
"Yeterli ve dengeli beslenelim. Malnutrisyona 'Dur' diyelim."
Şimdi bu spotu hazırlatan Bakanlık ve Kurum yetkililerine bir sorum var.
Kamuya, yani halka yönelik bir dakikalık bir spot içinde geçen "Malnutrisyon" sözcüğünü bir anket yapın bakalım, kendi bakanlık ve kurum çalışanlarınızdan yüzde kaçı anlar?. Neye "Dur" diyecekmiş benim halkım?.
Halkın anlamadığı deyimle, halk spotu olur mu?.
İkincisi..
"Yeterli ve dengeli beslenme" nüfusunun önemli bölümü, yoksulluk, hatta açlık sınırının altında yaşayan bir ülkede lafla olur mu?.
Yoksulluk sınırında dahi, yeterli ve dengeli beslenme yollarını göstermeniz gerekmez mi?.
Bu spotunuz, bu haliyle "Bu ülkede sağlıklı yaşam sadece zenginlerin hakkıdır" demek olmuyor mu?.
Valla, bu spot muhalefetin aklına gelmezdi.. Kılıçdaroğlu gibi bugünkü yerine SGK Genel Müdürlüğü'nden gelen bir başkana rağmen!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA