Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Git Burak!..

Burak Yılmaz'ı, West Ham istiyor. Takımın başında da, Burak'ı çok iyi tanıyan bir hoca, Bilic var.. Ada'da oynamak her futbolcunun hayalinin bir parçasıdır. Futbolun icat edilip, dünyaya yayıldığı yerdir orası çünkü.
Ama "Git" deme sebebim bu değil..
Sevgili Burak, bu Aziz Yıldırım uşaklarından farksız Arena Tribünleri, Fenerli medyanın ve Fenerli sosyal medya saldırganlarının gazına gelmiş. Seni bitirmeye kararlılar..
Onların önünde futbol oynayamaz, sezon sonunda öyle bir paçavraya dönersin ki, PTT liginden talibin çıkmaz.. Duygusal adamsın, bitersin.
Bu Galatasaray hainleri Arda'yı, tanıdığım "en" Galatasaraylı insanı yuhalayıp bitiriyorlardı. Onun için de "Git Arda" dedim.. Şimdi Barcelona'da oynuyor. Kalsa, Çatladıkapı'daydı..
Git Burak.. Git Ada'da ülkemin adını yükselt.. Kendini de kurtar.

***

Duyduğum kadarı ile, onların teklifi ile Galatasaray'ın istediği arasında bir fark varmış.. O farkı cebinden öde, gene git Burak..
Kalırsan bitersin. Aklından çıkarma!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA