Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ortaya çıkacaksın Alp!..

Utanç verici bir Başkan.. Utanç verici bir Futbol Sorumlusu.. Utanç verici bir Teknik Direktör!..
Galatasaray'ın dönem arası sonu lige dönüş haftasında görüntüsü buydu.
Galatasaray'ın 1-0 kazandığı maçtan sonra Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman "Doğru çalışarak olmuyor. Yan yollardan gitmeyi öğrenmek lazım" diyerek, Galatasaray'ı hedef alan çok ağır ithamda bulundu.
Galatasaray'ı temsil eden Başkan bu ithama sessiz kalarak, iddiaları dolaylı olarak kabul etti. Utandım.
Kulübün "Efe"si olduğunu, takımı tek başına yönettiğini her fırsatta gösteren Sneijder, bu çok kritik dönemde, 45 dakika boyu sarı kart görüp, bu hafta cezalı olmak için adeta çırpındı.
Beceremedi, devre arası düdüğü ile hakeme koştu ve o aradığı sarıyı, ortada maç yokken bulmayı başardı.
Senin oraya yerleştirdiğin sözde sorumlu Levent (Sen kimsin) Nazifoğlu nam zatın idarecilikten zerre nasipsiz olduğu bir kere daha kanıtlandı. Sneijder bu sorumsuzluğu ve küstahlık cesaretini orda bir oyuncak değil de, bir "Yönetici" olduğunu bilse yapabilir miydi?. Utandım!.
Konyaspor ilk yarıda Galatasaray'ı perişan etti. Çünkü Eren ve Josue adlı adamlar sahada yoktu. Takım 9 kişi oynuyordu. Carole, yerinden kıpırdamayan Josue'nin boş bıraktığı sol açıklık görevini de yüklenince, Galatasaray defansının solu koridora döndü. Ordan üçü penaltıdan daha rahat ve net, en az beş gollük akın gelişti. Futbol okuma yazması olmayan Riekerink denen alt yapı hocası (ki orda bile boşuna para almış. Galatasaray'ın bunca sakat ve cezalıya rağmen, alt yapıdan gelip oynayabilecek tek oyuncusu yok, gördük) 45 dakika o bozgunu müdahale etmeden izledi. Yanına koyduğun arkadaşın Ayhan, ondan da cahil olduğu için hiç karışmadı. 3 hatta 5- 0 bitebilecek bir devre 0-0 kapandı ve Riekerink nam cahil, "Tüm oyuncularım çok iyi oynadılar. Kutlarım" diye milletle alay etti. Utandım.
Bütün bu utançların sebebi sensin Alp Yalman!..
Çünkü bu rezilliğin iş başında kalması için kalkan oldun. Hala da olmaya devam ediyorsun..
Nerede saklanıyorsun bilmiyorum..
Ama ortaya çıkıp konuşana ve her şeyi en başından açıklayana dek, Galatasaray'ın başına musallat ettiğin bu insanların her hatasında, gerçek suçlu senden hesap sormaya devam edeceğim.
Tekrar söylüyorum.
Galatasaray'daki anıt adını bitirdin.
Galatasaray'ı da bitirme..
Çık, konuş, açıkla ve çekil, nereye çekilirsen!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA