Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kutlama!..

Reina katliamı sanığını tek kurşun atmadan kıskıvrak ve yardımcıları ile birlikte yakalayan İstanbul Emniyeti'ni, başta Müdürleri olmak üzere yürekten kutlarım.
Çok dikkat ve sabır gerektiren iz sürerek, hepsinden önemlisi, aklına gelen, ya da polisi meşgul etmekten garip bir zevk alanların da katılmasıyla binleri bulan asıllı, asılsız ihbarlar arasında dikkate değerleri ayıklamak kolay iş değil.
İstanbul Emniyeti'nin bu konu ile görevlendirilmiş "Özel ekibi" işte bunu başardı.
Örnek vereyim.. Bir çayın kenarında yuvarlanan yüzlerce çakıldan "Beş" tanesini seçin ve "Bunlardan biri" deyin.
Kolay mı?.
Pazartesini salıya bağlayan gece, tespit edilen beş mekana ayni anda baskın yapıldı ve korkunç IŞİD'li katil, saklandığı evde, bir kaç yumrukla yere serildi ve kelepçelenip götürüldü.
Şimdilik bu başarıyı can-ı gönülden kutlayalım..
Hain cani yakalandı ama, operasyon devam ediyor. Doğu Anadolu sınırlarından kaçak girişine yardım edenlerden başlayarak, İstanbul'a kadar yardakçılarını ve kalıntılarını da ele geçirmek, oradan hareketle, bu ülkedeki IŞİD sızmasına büyük bir darbe indirmek şart. Bu yüzden konu üzerinde resmi açıklamalar dışında konuşmamak gerektiğine inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA