Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kalpar’a alkış!.

Her salı gecesi Aspor'da, durmadan değişen saatlerde yayınlanan 90a adlı "Futbol" programımız, üç yorumcunun "Haftanın Olayı" seçimleri ile başlar.
Fenerbahçe Başkanı'nın kendi paçasını kurtarmak için gündemi değiştirme oyununa Kemal de, düşüp sakatlanan Güven'in yerine katılan konuk Erol Kaynar da düşmedik.
Ben "Haftanın Olayı" diye, Hüseyin Kalpar'ın istifasının, Alanyaspor Yönetimi tarafından anında kabul edilmesini gösterdim.
Kalpar Süper Lig'in dünyaya örnek hocalarından..
Çirkin taktik faullerle oyunu rezil etmeyen, rakibi oynatmamaya yönelik anti futbol taktiklere başvurmayıp, sahaya amacı futbol oynamak ve kazanmak olan bir takım çıkaran belki de tek hocaydı. Ligin tepesinde yer alan dört takımdan sonra, ligin en çok gol atan beşinci takım yapmıştı Alanyaspor'u..
Alanyaspor ülkenin, maçlarında en çok gol izlenen takımıydı. Yani seyircisini futbol adına en mutlu eden hocaydı, Kalpar..
Ama yönetim tarafından yönlendirildiği, istifanın anında kabulü ve daha saatler geçmeden görevin Ertuğrul Sağlam'a verilmesi ile anlaşılan bir güruh, geçen hafta maç boyu Kalpar'ın istifasını istediler.
Onurlu hoca, bu nankörlük ve bu kadirbilmezliğe tahammül edemedi. Tezgâhı da sezdiğinden olacak, maç biter bitmez, istifasını açıkladı.
Benim de Alanya aşkım bitti. Güneyde en sevdiğim yerdi bu tarihi ve doğal güzelliklerle dolu, şirin kasaba..
Artık adımımı atmam..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA