Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Eczacıbaşı!..

Sevgili dostum Bülent Eczacıbaşı, unutulmaz dostum Nejat Eczacıbaşı'nın oğlu olduğunu her fırsatta kanıtlıyor..
Beni aradı, sabah sabah.. Ben de "Allah Allah" deyip merakla açtım.. Vietnam'dan arıyormuş. Orda gecenin bir yarısı..
"Sana bir mail yollatıyorum" dedi.
Her gün gelen tonla mail arasında kaynasın istemiyor olmalı ki, dünyanın öbür ucundan arıyor...
Hemen Yaso'yu uyardım..
Az sonra önüme kondu.
"İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), 45. yaşını kutladığı 2017 yılında, öncü sponsoru Eczacıbaşı Topluluğu'nun desteğiyle, çok önemli bir proje başlatıyor. İKSV, öğrenimini Türkiye'de sürdüren 18-25 yaş arası 1000 (Bin) üniversite öğrencisine, İKSV'nin düzenlediği tüm etkinliklerde kullanabilecekleri 250 lira değerinde İKSV Kültür Sanat Kart hediye edecek." Yani yıllardan beri genç sanatçıların yetişmesine her türlü destek olan Eczacıbaşı, bu defa "Genç izleyici" kazanmak için kolları sıvamış..
Her yıl tam 1000 üniversiteliye her türlü İKSV etkinliğini izlemesi için serbest giriş kartı verecek. Güzelliğe bakar mısınız?.
Türkiye'de öğrenim hayatını sürdüren 18-25 yaş arasındaki tüm üniversite öğrencileri, İKSV Kültür Sanat Kartı için başvuruda bulunabilecekler. Başvurular, 23 Ocak-11 Şubat arasında, Adres internette.. binuniversiteliaraniyor.com Başvurular sırasında sorulacak soruya doğru yanıt vererek bilgilerini dolduran öğrenciler arasından çekilişle belirlenecek 1000 öğrenci, 2017 yılı için bu kartı almaya hak kazanacak.
Sistem her yıl tekrarlanacak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA