Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

42-0 yazarları!..

Avrupa Olimpik Gençlik Kış Festivalinde Rusya'ya 42-0 yenilen gençlerle dalga geçenler.. Bi zahmet internete girin ve Sabah.com'dan Mevlüt Tezel'in dün yazdığı, tüm spor müdürlerinin kulaklarına küpe yazısını okuyun..
Hangi "Olimpik?."
Türkiye ne zaman "Olimpik Ülke" oldu ki?. Yıllardır, bu ülkeyi yönetenleri kandırıp dünyanın bir uçlarına götürüyoruz, "Bu defa kesin alacağız" diye..
Olimpiyat değil, nasihat bile alamıyoruz..
Bu ülkede "Olimpizm var mı?."
Sana soruyorum, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu üyesi, bizim Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener dostum.. Sana soruyorum..
Ortaya çık, cevap ver.. Var mı?.
Olimpizm olmayan, geçin Olimpik sporcuları, Olimpiyat seyircisi olmayan ülkeye "Olimpiyat" verirler mi?.
Senin İstanbul, senin Ankara Belediyelerin bu halkın vergileri ile, seyircisi olmayan futbol takımları kurup, elin beş para etmez futbolcularına geçim sağlama yerine, "Buz Hokeyi" takımı kurdular da, öyle mi yenildik, 42-0!.
Bu spor bu ülkede birkaç amatör gencin amatör hevesleriyle oynanıyor.. Buza doğup elinde hokey sopası ile büyüyen Rus'a 42 değil, 142-0 yenilsek ne olacak?.
Bu Avrupa Olimpik her ne karın ağrısı ise, spor sayfalarında okudunuz mu hiç?.
Sponsorlar bile, spor yazarı değil, magazinde köşesi olanları davet etmişler. Spor yazarı çağırsa, nasılsa müdürü koymaz. Ama magazinci çağırırsa, dost kazanır, yarın kendi şirketinin haberini yazdırır. Zaten amacı da onu yazdırmak, Olimpik bilmem neyi değil!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA