Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tahliye ve haciz!.

Sevgili kardeşim Cengiz Semercioğlu, bana sözünü tuttu, Şamdan'ın sahibi Mehmet Tuna ile konuştu ve onun dediklerini de yazdı ve bunu yapan ilk gazeteci oldu. Teşekkürler.. Çünkü o ana kadar tüm haberler, ortalarda hiç görünmeyen ve "Yardıma koşan kadın" imajına gölge düşürmek istemeyen Seda Sayan'dan değil, onun avukatının medya bültenlerinden yapılıyor, hastanede yaşam savaşı veren Mehmet Tuna, Şehnaz Tuna cephesine kimse "Ya siz ne diyorsunuz" diye sormuyordu.
Özay Şendir kardeşim de bu tek taraflı yayın yapan medyadan bilgilenip yazanlar arasındaydı.
Ama Cengiz'in de, Özay'ın da hâlâ bilmedikleri, öğrenemedikleri bir şey var..
Şamdan "Tahliye" edilmedi. Seda Sayan'ın açtığı tahliye davası bitmedi.. Elde bir "Kesinleşmiş Tahliye Kararı" yok.
Varsa, avukat hanım bana fotokopisini göndersin, özür dileyeyim.
Yapılan "Kira borçlarını sebep gösterip (Ki Mehmet Tuna da borcu inkâr etmiyor zaten) icra yoluyla konan haciz..
Avukat hanım icraya gidip "Haciz kararı" çıkardı ve Mehmet yoğun bakımda yatarken, icra memurlarıyla kapıya kamyon dayanıp, (Kapıyı nasıl açtılar bilmiyorum) içerde ne varsa, Mehmet'in bana söylediğine göre mutfaktaki kepçelere kadar toplayıp götürdüler. Şamdan'da ne yemek yapacak mutfak, ne de salonda servis yapılacak masa sandalye kaldı. Şamdan o yüzden kapandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA