Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sen de mi Google!..

Hadi FotoMaç'a alıştım. İki tık fazla alsınlar diye, haberi 15'e falan bölüp benimle alay ediyorlar. Ben de onlarla alay ediyorum. 15'ten geriye tıklayarak. Böylece haberi en fazla üçüncü tıkta yakalıyorum.
Peki ya Google.. Dünya çapındaki şirket..
İpad'imde Google'u tıklıyorum, bir şeye bakmak için.. Sayfa haber başlıklarıyla açılıyor. Ama başlıklar oynak.. Aldatıcı.. Açıklamıyor, merak ettiriyor ki, tıklayasınız.
Galatasaray'da günün transfer konusu Gomis.. O sabah çıkan tüm gazetelerde "Galatasaray'da çok mutluyum. Kalıyorum" sözleri var.
Google sayfasındaki başlık ise şu..
"Gomis'ten ayrılık açıklaması.."
Hadi merak etme bakalım.. Son dakikada bir şey mi oldu?. Ediyorum ben de.. FotoMaç haberi çıkıyor karşıma, ilk tıkta. Beş tık daha var, haberin tamamı için.. Ve haber..
Gomis "Ayrılmıyorum" demiş. Yani o sabah tüm gazetelerde yer alan haberi Google adlı şirket, kendi uluslararası ve güvenilir adını kirleterek vermiş iyi mi?.
Tıklattın beni be Google.. Helal olsun sana!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA