Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Özcan!..

Özcan Deniz'den söz ediyorum. İsrail Başbakanı Netanyahu, seçim öncesi, fanatik oyları çekmek için Orta Doğu'yu kana bulayacak açıklamalar yapıyor ya, Trump'ın da desteğiyle.
İşte bu ortamda sözleşmesini iptal etmeyip Tel Aviv'e giden ve konser veren Özcan'ı protesto eden guruplar çıkmış ülkemizde..
Ben kutluyorum..
Siyaset ve siyasetçilerle, halkı karıştırmamak lazım.. Hep yazdım, yazarım.. Ben dünyayı dolaştım. Kendimi evimde hissettiğim iki yer oldu.. Atina ve Tel Aviv..
Öyle oraların sokaktaki insanı.. "Türküm" deyince hemen bir dost halkası oluşuyor, etrafınızda..
Fanatikler bizde yok mu?. Orda da var tabii. Ama geniş halk kitleleri bambaşka..
Gidip görmeden, yaşamadan konuşmamak lazım..
Hele Tel Aviv!. Türkiye'den göçen Yahudi kardeşlerimiz hala Türk orada..
İsrail halk şarkıları almak için girdiğim her plakçıda İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay afişleri ve raflarda bizim plaklar vardı hep.. Aradığım İsrail plağını bulana dek canım çıktı.
Türk Yahudileri muntazaman İstanbul Geceleri düzenliyor. Alaturka müzik çalıp, Türk yemekleri yiyorlar.. Öylesi bağlılar ata vatanlarına.. Özcan dağıtmış Tel Aviv'i..
300 dolardan satılan biletlerle 11 bin kişi izlemiş konseri..
Bu ne demek, düşünün..
Bu ülkeye giden ve Netanyahu adlı çılgına rağmen, Türk, İsrail halklarının dostluğuna ışık tutan Özcan'ı alkışlamam da ne yaparım ben?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA