Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Beşiktaş’ta Belediye!..

2000'lerin başında Tele Pazar yapardık, TRT1'de.. Sazıyla adeta şov yapan Muzaffer Özdemir bizim de seyircisinin de sevgilisiydi.
Geçen gün aradım, "Nerelerdesin" diye.. "Turnedeyim ağbi" dedi. "4 Nisan Salı günü de senin orda Akatlar Kültür Merkezi'ndeyim."
İpadimi açtım. Beşiktaş Belediyesi resmi sitesinde Akatlar Kültür Merkezi etkinliklerini tıkladım. Karşıma tepesinde İsmail Ünal'ın resmi olan bir sayfa çıktı. İnanmazsınız ama aynen öyle.. Yani iki önceki Başkan..
Beşiktaş Belediyesi resmi sitesinde, Beşiktaş'ın o bir yığın kültür merkezindeki etkinliklerini gösteren sayfa, CHP'ye rekor kırdırarak seçimi kazanan Ünal, 2014 seçimlerinde tasfiye edilip, yerine Mustafa Sarıgül'ün, hani yolsuzluk suçlamasıyla görevden alınan adamı geldiğinden bu yana, hiç yenilenmemiş iyi mi?.
İsmail Ünal, Beşiktaş'ın hemen hemen her bölgesine yaymıştı, Kültür Merkezlerini. Etkinliklerini her hafta başta Hürriyet, gazetelerin sanat eklerine verdiği ilanlarla da duyururdu. O gün bugün, ne gazetelerde duyuru var. Ne belediyenin internet sitesinde..
Beşiktaş'ın hayatında Beşiktaş'ta yaşamamış yeni genç başkanıyla tanışmadık, henüz..
Ama gidip konuşacağım. İlk isteğim de bu olacak..
"Beşiktaş'ın Kültür Merkezleri'ne sahip çık ve oralardaki etkinlikleri Beşiktaş halkına hem medyadan, hem sosyal medyadan duyur, lütfen!."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA