Türkiye'nin en iyi haber sitesi
VOLKAN ÜSTÜYILDIZ

Engin diye biri

Abdi İpekçi'de garip bir maç izledik. Mirsad-Haislip kavgası ayrı rezalet. Çok açık bir olay için neredeyse 20 dakikada karar alabilen hakemler ise ayrı bir rezaletti.
Dünkü maçın başrol oyuncuları Engin Kennerman olmak üzere hakem üçlüsü idi. İlk 5 dakikada Cenk Akyol'a üç faul çalındı, alakası yok. Sonra da çalamadılar. Solomon'a itiraz ettiği için teknik faulü çalan Engin Kennerman, Prkacin'in 5 faul aldıktan sonra yaptığı itirazları nedense göremedi. (Ayrıca Prkacin de şu kendini yere atma numaralarından vazgeçsin artık, komik oluyor) Ki bu Engin Kennerman'ın yönettiği bir tane düzgün maç yoktur, hakkındaki şikayetlerin, isyanların da sonu gelmez ama ne hikmetse hala düdük çalar. Ama MHK memnun demek ki. O zaman ne diyelim. Böyle başa böyle tarak...

Fener'den 33 üçlük
Farkın kapandığı anlarda F.Bahçe hücuma çıkarken Solomon'u kolundan çeken Nicholas'a centilmenlik dışı faulü vermemek için kıvıran yardımcılarına ne demeli bilmem. Ha görmüyorlarsa, tıp çok gelişti. Bir göz ameliyatı olsunlar, hatta bunlara bir tane yetmez, bir kaç tane olsunlar. Parası da benden...
Efes farkın 23'e kadar çıktığı maçı kazanıp, hak ettiği sonucu aldı. Aslında çift ağızlı bıçak gibi bir maçtı Efes için. İlk yarıda 51 sayı atarken, 2 smaç dışında boyalı alandan sadece 3 basketleri vardı. Haislip'in savurduğu üçlükler girince hatalar örtüldü. Kaçmaya başlayınca da F.Bahçe maça döndü. Ama karşı tarafta yanlışlarında ısrar eden bir F.Bahçe vardı. Sadece 25 tane 2 sayılık şut kullanıp, tam 33 üçlük deneyen bir takım nasıl kazanır? Maçın en iyisi ise Efesli Cüneyt'ti. Cüneyt 18 sayı attı, 5 asistini, 5 top çalma ile süsledi. Hele ilk yarıda Haislip'e yaptığı alleyhoop asisti süperdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA