Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

"Fox TV'nin peşini bırakmadık!"

"CHP, Fox TV'nin peşini neden bıraktı?" başlığı ile yazdığım makalem üzerine CHP'nin RTÜK üyeleri Şaban Sevinç, Arif Merdol, Mehmet Dadak ve davayı takip eden avukat Levent Gök aradı. Ortak açıklamaları şöyle; "Biz davanın peşini bırakmadık. Dava idare Mahkemesi'nde görülmeye devam ediyor. Ancak Türkiye'de hukuk sistemi biraz ağır işlediğinden davanın sonuca ulaşması da haliyle uzuyor. Genel Başkanımızın Fox TV konusunda bizlere verdiği herhangi bir talimat yoktur..."
Bu ortak açıklama üzerine tekrar sordum; "Peki Deniz Baykal James Murdoch ile 1.5 saate yakın süren görüşmede ne konuşmuş? Murdoch, Baykal'dan Fox ile ilgili davayı askıya almalarını istemiş mi? Ya da "Siz bize anlayış gösterin biz de size önümüzdeki yerel seçimlerde daha objektif bir yaklaşım sergileyelim" demiş mi?
Bu kez de yine hepsinin ortak cevabı şu oldu: "Biz Murdoch'un Genel Başkanımızla görüştüğünü sizden öğrendik. Bu görüşmeye ilişkin hiçbir bilgiye sahip değiliz. Ne konuştular, hangi konular üzerine sohbet ettiler kesinlikle bilmiyoruz. Onu bize değil, Sayın Genel Başkanımıza sormanız daha doğru olur!"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA