Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Kraldan çok kralcılar!

Milliyet'in Cadde ekinde yapılan haberin altında Mehveş Evin imzası var. Mehveş'in, Chronicle adlı dergiye dayandırarak yaptığı haberin içine gömdüğü yorumlar çok insafsızca... Diyor ki: "Aradan 18 yıl geçmesine rağmen konserlerinin açılışını hâlâ Gülümse şarkısıyla yapan Sezen Aksu, Burkay'a bir özür borçlu. Geç kalmış olsa bile ona bir jest yapabilir. Yoksa sanata, emeğe, telife saygı demek... Ceylan için şarkı bestelemek... Açılımı desteklemek... Biraz anlamını yitiriyor..."
Hale bakın...
Önce, adını kimselerin duymadığı bir derginin haberini bir zahmet araştırmadan kullanacaksın ve sonra da başımıza kraldan çok kralcı kesilip, Türkiye'nin en yürekli sesini insafsızca yerden yere vuracaksın!
Şimdi ben de sana sormaz mıyım: "Eyyy Mehveş... Peki sen ne cevap vereceksin. 'Bu haberi yapanlar art niyetli. Amaçları, adam gibi duruş sergileyerek açılıma destek veren Sezen Aksu'yu benim üzerimden yıpratmak. Kimse benim avukatlığıma soyunmaya kalkmasın. Buna asla izin vermem!' diyen Kemal Burkay'a?"
Hadi bakalım Mehveş Evin bekliyoruz cevabını...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA