Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Tek bir akil adam yeter bize!

Başbakan Erdoğan'ın "ben destek olurum" demesi nedeniyle herkes bir akil adamlar listesi yayınlamaya başladı. Yazılan isimlerin birçoğundan doğru dürüst yanıt gelmedi.
Mesela Sezen Aksu hemen hemen tüm listelerde adı geçen bir isim ama ne, "varım" ne de "yokum" demedi.
Sanırım yok! Olsaydı çünkü çoktannnn çıkıp söyleyeceğini söylemişti kamuoyuna. Bence olmasın da zaten. Çünkü başı büyük kadıncağızın.
Ne dese olay, ne söylese kıyamet kopuyor bu memlekette. Hatırlayın açılıma destek için Başbakan'ı arayıp ettiği iki çift laf yüzünden başına gelenleri! Ne Kürtçülüğü; PKK'lılığı kalmıştı, ne de vatan hainliği. Ayrıca niye Sezen Aksu hep? Ya da niye Yaşar Kemal? Niye Güler Sabancı?
Neden bu tür meşakkatli meseleler hep onların omzuna bindiriliyor.
Hem neden listeler yapılıp çözüm aranıyor ki bu konuda? Eğer illa bir akil adam arayışı varsa o kişiyi hepimiz biliyoruz zaten. Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca en radikal adımları atan, Kürtlerin kalbinin kazanılması için bütün yüreğini ortaya koyan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan o kişi! Yaptıklarının kıymeti bilinmedi evet! Büyük nankörlüklerle karşılaştı evet ama emin olun bu işi çözebilecek tek akil Başbakan Erdoğan'dır!
Fakat bunun için tüm Türkiye'nin ona omuz vermesi gerekiyor. A partisi, B partisi, sağcısı, solcusu, Kürt'ü, Türk'ü, Çerkezi bütün siyasilerin ve bu topraklarda yaşayan her bireyin siyaset gütmeden, arkasını önünü hesap etmeden, "Hadi baba! Sana inanıyoruz!" deyip yüreğini, elini vermesi gerekiyor. Bu dediğim olsun yemin ediyorum Tayyip Erdoğan bu sorunu bir günde çözer! Hem de güller içinde! Davullar eşliğinde...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA