Hazırlanışı
Kurabiye hamuru için tüm malzemeleri bir kaba alıp güzelce bir hamur yoğuralım.Kulak memesi yumuşaklığında olmalı.Hamurumuzu streç folioya sarıp iki saat buzdolabında dinlendirelim.Sonra bolca unlanmış tezgaha hamurdan parçalar koparıp merdane ile açalım ve 1 şu bardağı veya yuvarlak bir kalıp yardımı ile daire şekilleri çıkartalım.Çıkardığımız daire şeklindeki hamurları tepsiye dizelim ve kurdan ile beş on kere karışık yerlere delikler yapalım.kurdanla rast gele hamura batırıp çıkartalım yani.Tepsimizi 180 dereceli fırında altı güzelce kızarana kadar pişirelim.Kurabiyeler pişerken biz Marshmallowu yapalım.
İlk önce şeker ve suyu ocağa alıp kaynamaya bırakalım. 15 dakika şerbet kaynayana kadar yani bal gibi iyice katılaşana kadar kaynatalım.Rengi hafiften sarı olmalı yani.Sonra içine 1 paketin içinden çıkan 3 küçük ağar ağar yani bitkisel jelatın paketini şerbetin içine dökelim ve iyice karıştıralım.
Yumurta beyazlarını bir kaba alıp içine kabartmatozunu ve tuzu katip mikserle en hızlı ayarda çırpalım.Yumurtaları iyice köpürene kadar çırpalım.Çırptığımız yumurtaların içine yavaş yavaş kaynamış sıcak şerbeti döküp bir yandanda mikserle çırpmaya devam edelim.Bu işlem şerbet bitene kadar devam edelim.Şerbeti bitince bir iki dakika daha çırptıkmı marshmallowumuz tamamdır demektir.Bir saat buzdolabına soğuması için koyalım.
Kurabiyeler pisip soğuyunca iç taraflarına marshmallowdan koyup diğer kurabiyeyide üzerine koyalım.Kurabiyelerin noktalı yerleri üst yani dış tarafta kalmalı.Bu şekilde tüm kurabiyelerin içlerini marshmallowdan doldurup bitirelim.
Çikolataları benmarı usulü eritelim ve kurabiyeleri tek tek önlü arkalı çikolataya batırıp çıkartalım.Çatalın üzerine alıp iyice çikolatasının sizilmasini bekleyip yağlı kağıdın üzerine dizelim.Tüm halleylerimizi bu şekilde yapıp bitirelim.Halleylerin çikolatası iyice dönüp kuruduktan sonra afiyetle tüketebilirsiniz.