Cuma 25.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Cuma 25.03.2016 16:42

Gül Çayı Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 1 avuç gül tomurcuğu (1 fincan için 1-2 adet gül tomurcuğu)
  • 1 litre kaynamış sıcak su (1 kupa kaynamış su)

Hazırlanışı

  • Süzgeçli bir demlikte suyu kaynatın ocaktan alın , içine 1 avuç gül tohumunu atın
  • Güzel aromasının ve kokusunun çıkması için 5-10 dakika su sarı renge dönene kadar bekletin bardaklara servis edin sıcak sıcak tüketin,
  • Veya french press alın içine gül tomurcukların dan bir tutam alıp koyun suyun içine daldırıp 10 dakika kadar bekletin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.