Son Güncelleme: Cuma 25.03.2016 16:42
Gül Çayı Nasıl Yapılır?
Malzemeler
- 1 avuç gül tomurcuğu (1 fincan için 1-2 adet gül tomurcuğu)
- 1 litre kaynamış sıcak su (1 kupa kaynamış su)
Hazırlanışı
- Süzgeçli bir demlikte suyu kaynatın ocaktan alın , içine 1 avuç gül tohumunu atın
- Güzel aromasının ve kokusunun çıkması için 5-10 dakika su sarı renge dönene kadar bekletin bardaklara servis edin sıcak sıcak tüketin,
- Veya french press alın içine gül tomurcukların dan bir tutam alıp koyun suyun içine daldırıp 10 dakika kadar bekletin.
EN SON HABERLER
- 1 Sıcak yaz günlerinde karpuzu bir de böyle deneyin! Karpuzlu limonata tarifi
- 2 TikTok ile ünlenen meşhur dalgona kahvesi nasıl yapılır? İşte TikTok kahvesi dalgona tarifi...
- 3 Üzüm hoşafı tarifi! Üzüm hoşafı nasıl yapılır?
- 4 Evde TikTok kahvesi nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte son zamanların popüler içeceği dalgona TikTok kahvesi tarifi!
- 5 TikTok kahvesi dalgona tarifi: Evde dalgona kahvesi nasıl yapılır, yapılışı için malzemeler nelerdir?
- 6 Birbirinden lezzetli ve sağlıklı smoothie tarifleri: Muzlu, yeşil elmalı, karpuzlu smoothie nasıl yapılır?
- 7 Vücudunuzu yenileyecek detoks tarifleri: Detoks tarifleri nasıl yapılır?
- 8 Ferahlatan tadıyla limonata tarifi: Ev yapımı limonata nasıl yapılır?
- 9 Karışık komposto nasıl yapılır? Karışık komposto tarifi burada!
- 10 Ayva kompostosu tarifi!