Cuma 25.03.2016 00:00

Vişneli Elmalı Komposto Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 1 paket dondurulmuş vişne
  • 3 adet elma
  • 1 buçuk şu bardağı toz şeker

Hazırlanışı

Yaklaşık 1 buçuk litre su kaynatılır ve içine donmuş halde olan vişneler atılır (erimemesi gerek). 10 dk kaynaktan sonra kabukları soyulmuş ve küçük küçük dilimlenmiş olan elmalar atılır bir 10 dk daha kaynatılır ve toz şeker ilave edilir .Bir iki kez karıştırılır ve altı kapanıp soğumaya bırakılır. Şekerini damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz afiyet olsun.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.