Çarşamba 23.03.2016 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 23.03.2016 17:34

Kereviz Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 750 gr. – 1 kg. kereviz
  • 3 adet havuç
  • 1 adet iri soğan
  • 1 çay bardağı bardağı zeytinyağı
  • 1 adet büyük patetes
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 2 su bardağı portakal suyu
  • Tuz

Hazırlanışı

  • Kerevizleri ayıklayın ve küp küp doğrayın, pişirme işlemine geçene kadar belirttiğim gibi unlu suda bekletin.
  • Soğanı yemeklik doğrayın ve tencereye alın, şeker, zeytinyağı ve tuz ilave ederek pembeleşene kadar kavurun
  • Pateteslerin kabuklarını soyduktan sonra kerevizler gibi doğrayın.
  • Havuçları soyun ve enine doğrayın.
  • Pembeleşen soğana havuçları ilave edin ve 1-2 dakika kavurun.
  • Daha sonra kereviz ve patatesleri ilave edin. 1-2 kez karıştırın ve 2 su bardağı portakal suyunu ilave edin.
  • Yüksek ateşte 1 taşım kaynatın ve ocağı en kısığa alarak kerevizler yumuşayana kadar pişirin.
  • Kerevizleri 1 gece dolapta bekletirseniz lezzeti dahada güzel olacaktır.
  • Soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.