Son Güncelleme: Perşembe 22.12.2016 14:24
Kabak sırtı tarifi - Kabak sırtı nasıl yapılır?
İşte kabak sevmeyenlere bile kabak yemeğini sevdiren tarif...
KABAK SIRTI MALZEMELERİ:
-5 adet kabak
-1 su bardağı un
-1 çorba kaşığı pulbiber
-1 çay bardağı zeytinyağı
-Tuz
KABAK SIRTI YAPILIŞI:
Kabakları yıkadıktan sonra kabuğuyla birlikte halka şeklinde doğrayın. Unu geniş bir kapta pulbiber ve tuzla karıştırın. Kabak dilimlerini önce zeytinyağına sonra unlu karışıma bulayın ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine, sırt sırta gelecek şekilde dizin.
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sarmısaklı veya salçalı yoğurtla birlikte servis yapın.
Afiyet olsun..
EN SON HABERLER
- 1 Nefis Kabak Mücver Tarifi Yapılışı: Evde lezzetli kabak mücveri nasıl yapılır ve malzemeleri neler?
- 2 Kolay ve Lezzetli Mücver Tarifi - Yapılışı: Evde klasik nefis kabak mücveri nasıl yapılır, tarifi nedir?
- 3 Nefis Kabak Yemeği Tarifi: Kıymalı kabak yemeği nasıl yapılır? İşte evde kolay ve lezzetli kabak yemeği tarifi
- 4 En Lezzetli Taze Fasulye Tarifi Yapılışı - Ev yapımı, nefis sade ve zeytinyağlı taze fasulye nasıl yapılır?
- 5 Lezzetli ve sağlıklı bamya yemeği tarifi: Evde kolay ve nefis bamya yemeği nasıl yapılır?
- 6 Şifa kaynağı ve besin deposu karnabahar tarifi ve yapılışı: Evde sebzeli ve nefis karnabahar nasıl yapılır?
- 7 En Kolay ve Lezzetli İstiridye Mantarı Tarifi: Nefis İstiridye Mantarı Nasıl Yapılır, Malzemeleri Neler?
- 8 Sağlıklı bir yemek menüsü için kereviz tarifi: Kereviz yemeği nasıl yapılır?
- 9 Barbunya tarifi burada! Nefis yemek tarifleri arasında yer alan barbunya tarifi...
- 10 Sebzeli mantar sote tarifi ve yapılışı: Sebzeli mantar sote nasıl yapılır?