SEBZE SOTE MALZEMELERİ:
-Yarım kg ayıklanmış karides
-1 adet ince kıyılmış soğan
-1 adet salatalık turşusu (küçük doğranmış)
-250 gram mantar (küçük doğranmış)
-3-4 adet kapari,
-2 adet sivri biber
-1 çorba kaşığı hardal
-1 adet küçük doğranmış taze soğan
-Acı sos
-yarım limonun suyu
-4 adet kesme şeker
-1 çorba kaşığı salça
Üzerine:
Rendelemiş kaşar peyniri
SEBZE SOTE YAPILIŞI:
Kaşar peyniri hariç tüm malzemeleri güveç kabına koyun. Düşük ateşte ocakta pişirin. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırına güveç kabını yerleştirin. Üzeri hafifçe kızarana dek pişirip servis yapın.
Afiyet olsun...