Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çakma Hayat

Bu köşenin gizli işlevlerinden biri de yetenekli ama ürkek insanların yüreğine cesaret aşılamak, projelerini hayata geçirmek için onları desteklemek.
Eski gazeteci dostum Kemal Kara'nın Çakma Hayat adlı projesini aylar önce bu köşede sizlere duyurmuştum.
Televizyon ve sinema sektörünün yaratıcı mizah yazarlarına çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde, kalemine çok güvendiğim Kemal Kara'nın bu projeyi sinema filmi olarak mutlaka hayata geçirmesi gerektiğini anlatmıştım.
Meğer o yazı, Kemal'i fena halde motive etmiş. Bizimki kolları sıvamış ve işe girişmiş. Yılın en iddialı yapımlarından biri olacağına inandığım Çakma Hayat adlı komedi filminin çekimlerinin Ankara'da başladığını öğrenince nasıl sevindim anlatamam. Hatta sevgili Kemal, projenin sunum dosyasının en başına bizim köşede yayınlanan o makaleyi koymuş. Vallahi çok gururlandım.
Kasım ayında gösterime girmesi planlanan filmin yapımcılığını Korkut Tonguç Tüfekçi, yönetmenliğini Kemal Kara üstleniyor.
Başrollerini Yeliz Şar, İshak 2.Tekgül ve Ferdi Kurtuldu'nun paylaştıkları filmde ayrıca Mahmut Hekimoğlu, Sinan Bengier, Ayşen Gruda, Volkan Saraçoğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Çakma Hayat'ta sıra dışı bir aşk hikayesi, kahkaha tufanıyla iç içe ve izleyenleri hayrete düşürecek sürpriz olaylar eşliğinde anlatılıyor.
Haydi rastgele!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA