Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ben bir masal uydurdum!

Dizi satrancı baş döndürüyor. 120 dizinin köşe kapmaca oynadığı ekranda, kanal yönetimleri durmadan dizilerin günlerini ve saatlerini değiştirip, duruyor. İzlediği diziyi bir sonraki hafta aynı saatte bulabilen, kendini şanslı hissediyor.
FOX'un yeni dizisi Esir Şehrin Gözyaşları'nın kurmayları ise dizinin beklenen ilgiyi görememesinin sebebini yapımın ismine bağlamış olmalılar ki, yeni tanıtımlar 'Ferhat ile Şirin' adıyla dönmeye başladı. Ferhat ile Şirin kelimelerinin en iri puntolarla yazıldığı yeni logonun etrafı ise kelime çöplüğü gibi: "Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi... Esir Şehrin Gözyaşları..." Sanırım, 'Esir Şehrin Gözyaşları' ismini klasik dizi izleyicisi için 'fazla entelektüel' buldular ve öykünün iki karakteri Ferhat ile Şirin'in ismini öne çıkarıp, ekran başındakilere yeni bir masal uydurdular!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA