Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Lütfen duşta söyleyin!

Ekrana çıkıp da azıcık şöhret bulaşan herkes şarkı söylemek zorunda mı?
Değil elbet ama ısrarla söylemeye çabalıyorlar. Üstelik ağızlarından çıkan sesi, kulakları da duymayınca, ekran başında birazcık müzik zevki olanların dünya başına yıkılıyor.
Televizyon tarihimiz, canlı yayında şarkı söylemek için eline mikrofonu alıp, tüm karizmasını bir solukta tüketenlerle dolu... (Bkz: Seray Sever, Emine Ün ve diğerleri)
Bir başarısız deneme de çarşamba günü kendi programında Saba Tümer'den geldi. Program 'gazino matinesi' konseptine bürünüp, orta yere de bir sahne kurulunca, Saba elinde mikrofonla kendini ortaya attı ve merhum Ayten Alpman'ın şarkısını adeta katletti. Neyse ki Saba, bu işi sırf şirinlik olsun diye yaptığını söyleyip, kendi şarkıcılığını (!) bir güzel eleştirdi de zevahiri kurtardı!.. Yoksa sinir bozucu kahkahalarına eklediği detone şarkılar yüzünden desibel kirliliği yarattığı için belediye zabıtası tarafından ağzı mühürlenebilirdi!
Denemelerin kulak tırmalaması bir yana, 'ses sanatçılığını' hafife alması ve sanki herkesin yapabileceği bir şeymiş gibi yanlış bir algı yaratması da cabası. Bari sadece duşta söyleyin de, komşularınızdan başkası eziyet çekmesin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA