Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Su gibi rezalet

Ali Tamer Yurdakul adlı okurumuz FOX'ta yayınlanan Su Gibi adlı izdivaç programında izlediklerinden fena halde rahatsız olmuş:

NEFRET EDİYORUM
"Sayın Aytuğ, FOX kanalındaki Su Gibi'yi bilmem takip ediyor musunuz? Kaç gündür reyting uğruna duygularla oynanıyor. Genç kızlar ağlatılıyor, bir de marifetmiş gibi zoom yapılıp fona müzik veriliyor.
Düşünce yeteneği kısıtlı bir hanım kızımıza, işsiz güçsüzün biri, yüz verildiği için musallat olmuş. Kaç gündür bunu kaşıya kaşıya aileyi rezil ettiler. Sonunda babası bayılıp yere düştü. İnanın ki, çok üzüldüm. Hepimizin kızı var. Tahsilli, güzelce bir kızımıza talip geldi. "İşim gücüm, param yok" dedi. Tabii ki, kız kabul etmedi. Songül Karlı ısrarla 'Bak, işim yok diyor, ne kadar dürüst, bundan iyisini mi bulacaksın?" dedi.
Sormak lazım, kendisi neden zenginle evlendi? Esra Erol hanımefendinin programında ne kimseye ısrar var, ne de duyguları reyting için sömürmek. Hem nefret ediyorum, hem de seyrediyorum... Reyting dedikleri bu olsa gerek."
YAZAR NOTU: Okurumuzun son iki cümlesi gerçekten de tarihe not düşülecek cinsten!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA