Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şanssız 'Sempati Güzeli'

Okan Bayülgen'in ekrandan elini ayağını çekmesiyle rakipsiz kalan Beyaz, iyice rahatlamış görünüyor.
Ünlü şovmenin 'stresten uzak' hali gözden kaçmadığı gibi, programı da eskiye oranla giderek daha keyifli hale geliyor.
Beyaz'ın 10 Kasım'ın ilk saatlerine denk gelen şovunu Atatürk'ün en sevdiği türkü olan 'Vardar Ovası'nı söyleyerek açması, büyük takdirle karşılandı.
400 bininci Beyaz Show stüdyo izleyicisi için yapılan ödül organizasyonu de zekiceydi. (Dile kolay, Beyaz'ın stüdyosunda 15 yılda tam 400 bin kişi ağırlanmış. Demek ki bir gün herkes Beyaz Show'a gidecek!)
Ancak sayaç tarafından 400 bininci izleyici olarak belirlenen genci 'tatsız' bir sürpriz bekliyordu. Çünkü istatistiksel olarak izleyicinin bir genç kız olacağı hesaplanmış, hazırlıklar buna göre yapılmıştı ama piyango bir delikanlıya rastgeldi!
Beyaz, çocuğu sahneye aldı. Utana sıkıla "Şey, biz aslında izleyicinin bir kız olacağını ummuştuk" diyerek, elindeki tacı, gencin başına koyup, omuzlarına bir de pelerin atmasın mı? Şanslı(!) delikanlı, oldu mu size Sempati Güzeli!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA