Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İnfazlara yetişemiyorum

Televizyon sektöründe bu aralar öyle yoğun bir 'kıyım' yaşanıyor ki insan, rıhtımdan ayrılan dizi ve programların ardından mendil sallamaya bile fırsat bulamıyor. Bunlardan birine 'bizzat' şahit oldum.
Türkiye'de talk show programlarının 'babası' sayılan Aziz Üstel, salı akşamları TGRT Haber'de son derece keyifli bir sohbet programı yapıyordu. Program ekibi uzun bir süredir beni de canlı yayına konuk almak istiyor ama yoğun çalışma ve seyahat programım bir türlü elvermiyordu. Sonunda geçen salı akşamı için sözleştik.
Program saat 21.45'teydi. Bennu Yıldırımlar ve Mehtap Bayrı ile beraber Aziz Üstel'in konuğu olacaktık. Öğlen 13.00 sularında konuk koordinatörü Merve Hanım aradı. Sesinde derin bir mahcubiyet vardı. "Şeyy, Yüksel Bey, bizim program yayından kaldırıldı. Bize de yarım saat önce haber verdiler, kusura bakmayın" diyebildi...
Vallahi bu kadar hızlı 'darbe' artık Latin Amerika ülkelerinde bile olmuyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA