Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Tecavüz sahnesi psikolojiyi bozar mı?

Yapımcıların TV dizileri konusunda ilginç yaklaşımları var... Kimi sürprizleri seviyor, hiç konuşmuyor, kimi de henüz tanışmadığımız dizilerle ilgili müthiş bir halkla ilişkiler bombardımanı yapıyor.

SIR GİBİ SAKLADILAR
Ay Yapım, Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Ezel'e katılmasını ve oradaki tipini bir sır gibi sakladı. Kerem Çatay, bunu seyirciyi şaşırtmak için yaptıklarını söylemiş. Ama öte yandan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile ilgili aylardır devam eden bir halkla ilişkiler bombardımanı var. Ve en başından itibaren malum tecavüz sahnesi konuşuldu. Beren Saat'in bu rol için psikolojik destek aldığı yazılıp, çizildi... Beren Saat'i bütün bu tartışmaların dışında tutarak, merak ettiklerimi yıllar önce aynı filmde oynayan Hülya Avşar'a sordum... "Böyle sahneler oyuncu için önemlidir. Çünkü oyunculuğunu ortaya koyarsın. Sonuçta rol yapıyorsun. Sen de, senin tependeki adamlar da oyuncu... Bunun oyuncunun psikolojisini etkilemesi mümkün değil" dedi. Ve Hülya, Beren Saat'i beğendiğini, oyunculuğunun da çok geliştiğini söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA